Kerst- en nieuwjaarsvakantie doorbrengen op de Malediven

Het weer op de Malediven is zwoel, vochtig en zonnig. Hoewel dit unieke land het hele jaar door een favoriete bestemming is voor pasgetrouwden, gezinnen en backpackers, is december tot april het hoogseizoen om deze uitstekende Aziatische strandbestemming te bezoeken. Het vieren van Kerstmis en Nieuwjaar op de Malediven kan ook voor veel reizigers een geweldige optie zijn. Degenen die uitkijken naar het nemen van een pauze van de strenge winter kou, sneeuw en stormen om te genieten van een warm klimaat tijdens de komende vakantie moet serieus overwegen de planning van hun Malediven vakantie in december.

Het land heeft een aantal exotische strandlocaties die elk met palmbomen omzoomde zandstranden, diepblauwe wateren, turquoise riffen en luxe resorts bieden. Of u en uw gezin nu houden van een verwenverd verblijf in een kuuroord of een gezellig verblijf in een van de villa’s aan het strand, de Malediven heeft het allemaal. Er zijn tal van star resorts, boutique hotels, en afgelegen strand huizen om uit te kiezen. Tijdens de feestdagen, veel van de elite resorts, hotels en villa’s in malediven gastheer van prive-evenementen, exclusieve kerst-en oudejaarsavond diners, en gala-avonden.

Het weer in december is droog en zonnig met een maximumtemperatuur in het midden van 27C. Het land heeft zelden te maken met regenval tijdens de droogste maand december. Echter, het weerpatroon kan soms veranderen als gevolg van het effect van Noordoost-Moesson. Als het gaat om activiteiten in december, biedt de Malediven eindeloze keuzes voor elke reiziger om uit te kiezen. Natuurlijk staan de selecties van wateractiviteiten bovenaan de lijst tijdens dit hoogseizoen. U zult verrast zijn om uitstekende keuzes van speciale kerst thema cruise tours, rondvaarten, snorkelen reizen, onderwater duikers, en duiken tours in december te vinden.

Hoewel de lokale cultuur is geïnspireerd door de islam, de resorts vieren Kerstmis en Nieuwjaar met veel enthousiasme en plezier. Resorts en hotels op de Malediven bieden speciale pakketten voor Oudejaarsavond viering.

Maldives Holidays: Luxury Maldives Holidays

Soneva Fushi Resort wordt omringd door azuurblauwe wateren en vlekkeloze zonovergoten stranden en is een tropische idylle van vrede, rust en sereniteit. Gelegen op het privé-eiland Kunfunadhoo, Soneva Fushi biedt een exclusieve Robinson Crusoe stijl schuilplaats die voldoet aan de Malediven vakantie ‘voorzetsel van luxe en stijl.

Zuster van een andere vijf-sterren resort, Soneva Gili, Soneva Fushi heeft 65 ruime villa’s die duurzaamheid waarde en bieden de ultieme schuld-vrij uitje. En met het motto ‘No News, No Shoes’ weet je dat je een ontspannende tijd weg bent van alles.

Een watervliegtuig van 30 minuten vanaf Male International Airport brengt u naar het resort. Hier wordt u begroet door uw persoonlijke butler die u zal worden gevraagd om toe te spreken als mr. of mevrouw vrijdag. Bij aankomst wordt u aangeboden een tas voor uw schoenen, setting een ontspannen toon voor uw verblijf – zelfs de managers hier gaan op blote voeten!

Om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw Malediven vakantie, Soneva Fushi biedt een zorgvuldig gekozen portfolio van activiteiten voor u.

De Malediven is bewezen een van de topplaatsen ter wereld te zijn om de koraalriffen te verkennen en te duiken met mantaroggen en walvishaaien. Snorkel met de zeebioloog van Soneva Fushi, of probeer begeleid snorkelen in het donker en heb een geweldige kans om het minder vaak geziene zeeleven te bestuderen, zoals murenen, kreeften, slapende papegaaivissen en bioluminescent plankton.

Laat je afdrijven naar een wereld van totale ontspanning en geniet van een grondige genezing van lichaam en geest in de Six Senses Spa, die gespecialiseerd is in holistische en Ayurvedische behandelingen.

Het Observatorium van Soneva Fushi ligt diep in de jungle en biedt een unieke ervaring voor iedereen die meer wil weten over het universum en zijn omgeving. De 12 meter hoge observatoriumtoren herbergt de telescoop, die met een druk op de knop gasten in staat stelt vlijmscherpe beelden te observeren van kraters van de maan, de satellieten van Jupiter en sterrenstelsels gemaakt van meer dan 200 miljard sterren.

Als een van de eerste hotels die eco-toerisme geïntroduceerd, Soneva Fushi biedt een tour naar de indrukwekkende Eco Centro waar bijna 80% van het afval gegenereerd uit verschillende activiteiten wordt omgezet in goed gebruik. De wandeling wordt afgesloten met een wandeling langs het Native Slow Walk-pad met uitleg over lokale planten en kruiden, groenten en lokaal fruit dat in de biologische tuin wordt geteeld.

Vakantie in de Malediven

Het is een innerlijk verlangen van de mens om naar verschillende plaatsen te verhuizen en de schoonheid van de natuur te zien, te voelen en te ervaren. Mannen verhuizen van plaatsen naar plaatsen om deze dorst te ontmoeten om te reizen en dwalen. Sinds de dagen van mijn jeugd heb ik altijd al een nieuwe plek willen verkennen. Ik herinner me die dagen toen een van mijn vrienden en ik waren meestal verhuizen voor een verre land zonder de juiste planning en regeling. Met de vooruitgang van tijd en leeftijd, werd deze dorst ook sterker. Verhuizen naar nieuwe plaatsen, daar nieuwe mensen ontmoeten, met ze praten en tijd met ze delen, me gek maken.

Deze keer heb ik gepland voor vakanties in de Malediven, een van de meest exotische vakantiebestemmingen op de wereld toerisme kaart. Ik had veel gehoord van mijn vrienden en hogescholen, over de plaats. Een vakantie op de Malediven is voor mij altijd een droom gebleven. De droom ontmoette eindelijk de realiteit.

Logeren in de exotische waterresorts en watervilla is een van de meest memorabele ervaringen van het leven. Omringd door eindeloze zee, was het water villa verhoogd in turquoise wateren was de meest luxe ervaring tijdens mijn verblijf in de Malediven. De verzorgers en resort personeel zijn de meest professionele en gastvrije. Zij zullen altijd proberen om u de beste diensten aan te bieden volgens uw behoeften en eisen.

Ik vond een aantal goede vakantie kuuroorden in de Malediven dat de beste behandeling uw lichaam en geest met deskundige massage en spa-behandeling te kalmeren bieden. De verwennerij vakantie spa behandeling in deze kuuroorden in de Malediven is de ultieme bron van plezier en ontspanning en is een essentieel onderdeel van de vakantie in de Malediven.

Op een mooie dag, landde ik eindelijk op het prachtige eiland land. Vanaf dat moment voelden mijn zintuigen verschillende gevoelens en mijn ogen schitterden met nieuwe aanmoediging. De Malediven is een totaal andere plaats. Er is overal zee en de prachtige lange stranden geven je frisse sensationele levensvitaliserende lucht.