Soneva Fushi Resort wordt omringd door azuurblauwe wateren en vlekkeloze zonovergoten stranden en is een tropische idylle van vrede, rust en sereniteit. Gelegen op het priv├ę-eiland Kunfunadhoo, Soneva Fushi biedt een exclusieve Robinson Crusoe stijl schuilplaats die voldoet aan de Malediven vakantie ‘voorzetsel van luxe en stijl.

Zuster van een andere vijf-sterren resort, Soneva Gili, Soneva Fushi heeft 65 ruime villa’s die duurzaamheid waarde en bieden de ultieme schuld-vrij uitje. En met het motto ‘No News, No Shoes’ weet je dat je een ontspannende tijd weg bent van alles.

Een watervliegtuig van 30 minuten vanaf Male International Airport brengt u naar het resort. Hier wordt u begroet door uw persoonlijke butler die u zal worden gevraagd om toe te spreken als mr. of mevrouw vrijdag. Bij aankomst wordt u aangeboden een tas voor uw schoenen, setting een ontspannen toon voor uw verblijf – zelfs de managers hier gaan op blote voeten!

Om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw Malediven vakantie, Soneva Fushi biedt een zorgvuldig gekozen portfolio van activiteiten voor u.

De Malediven is bewezen een van de topplaatsen ter wereld te zijn om de koraalriffen te verkennen en te duiken met mantaroggen en walvishaaien. Snorkel met de zeebioloog van Soneva Fushi, of probeer begeleid snorkelen in het donker en heb een geweldige kans om het minder vaak geziene zeeleven te bestuderen, zoals murenen, kreeften, slapende papegaaivissen en bioluminescent plankton.

Laat je afdrijven naar een wereld van totale ontspanning en geniet van een grondige genezing van lichaam en geest in de Six Senses Spa, die gespecialiseerd is in holistische en Ayurvedische behandelingen.

Het Observatorium van Soneva Fushi ligt diep in de jungle en biedt een unieke ervaring voor iedereen die meer wil weten over het universum en zijn omgeving. De 12 meter hoge observatoriumtoren herbergt de telescoop, die met een druk op de knop gasten in staat stelt vlijmscherpe beelden te observeren van kraters van de maan, de satellieten van Jupiter en sterrenstelsels gemaakt van meer dan 200 miljard sterren.

Als een van de eerste hotels die eco-toerisme geïntroduceerd, Soneva Fushi biedt een tour naar de indrukwekkende Eco Centro waar bijna 80% van het afval gegenereerd uit verschillende activiteiten wordt omgezet in goed gebruik. De wandeling wordt afgesloten met een wandeling langs het Native Slow Walk-pad met uitleg over lokale planten en kruiden, groenten en lokaal fruit dat in de biologische tuin wordt geteeld.